Weer hoge waarderingen van cursisten in 2013

Hoge waarderingen cursisten voor trainingen en trainer Esther van Bronkhorst
Geplaatst op Jan 16, 2014 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Gemiddeld cijfer voor de training een 8,6 en voor de trainer een 8,8. De maatwerk trainingen en de coaching is nog hoger gewaardeerd door de cursisten in 2013 ten opzichte van 2012. Geweldig positief resultaat. Esther: heerlijk om iedereen op een hoger niveau te mogen helpen. Daar doe ik het dan voor en mooi resultaat.

De cursisten hebben de trainingen van ons bureau in het jaar 2013 weer beoordeeld met een gemiddeld hoog cijfer namelijk een 8,6 . Ook is de beoordeling voor onze trainer hoog een 8,8. Deze cijfers zijn gemiddeld, dat houdt in dat als er een 9 wordt gegeven voor de training en een 7 voor ook dezelfde training, het gemiddelde cijfer naar beneden trekt. De beoordeling komt dan uit op een 8.

Hoge waarderingen!
Beoordelingen van cursisten deelname aan maatwerktrainingen en coachingstrajecten in 2013

Gemiddelde cijfer voor de training: 8,6

Gemiddelde cijfer voor de trainer: 8,8

 

Met trots vertel ik u dan ook dat er verschillende keren 10-en zijn gevallen. Dat in deze tijden, want iedereen weet het, de bedrijven staan op scherp. Werkgevers willen juist zo een training en trainingstraject om het personeel op een hoger niveau te krijgen. En vooral niet te vergeten de huidige klanten behouden en nog meer scoren. Of je nu meedoet of niet, het wordt van de medewerkers verwacht. En deze boodschap in de vorm van maatwerktrajecten heeft onze trainer in het jaar 2013 veel meegemaakt. Het is de toon hoe de muziek klinkt. En jawel hoor, de toon van de trainer heeft de cursisten zo gebracht dat zij het geleerde uitvoeren en vooral vasthouden. Trots op 9 jaren trainen, coachen en adviseren en bovendien met het 10-jarig jubileum in zicht dit jaar. Dus ook op naar de 1.200ste opgeleide cursist en het 10 jarig jubileum.

Onze trainer maakt voor uw bedrijf wel degelijk het verschil.  Heeft u interesse of vragen neem dan contact met onze trainer.

Blog auteur: Esther van Bronkhorst

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *