Verandermanagement Nyenrode afgerond

Esther van Bronkhorst adviseert u in veranderprocessen met gedegen opleiding
Geplaatst op Feb 10, 2012 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

 

Veranderen doe je niet zomaar!

Onze trainer en veranderadviseur heeft de opleiding en collegereeks van meer dan 10 hoogleraren gevolgd van 2011 tot februari 2012. Met trots ontving Esther van Bronkhorst op 7 februari bij Nyenrode Business Universiteit het certificaat “Verandermanagement”. “Voor mij is deze opleiding een enorme boost en maakt mij nu nog rijker van binnen”.

De juiste combinatie van praktijk en theorie te combineren met mijn vak als trainer, coach en adviseur is nodig om mijn diensten op een nog hoger niveau te krijgen. Veranderen doe je niet zomaar. Daar heb je mensen voor nodig, de juiste strategieën, optimale samenwerking die niet altijd aanwezig is, medewerking van partijen en openingen voor veranderingen.”, aldus Esther van Bronkhorst.

Vanaf 2004 is onze trainer constant bezig om veranderprocessen in gang te zetten en met succes te volbrengen. Of het nu gaat om het management team, de front-office, back-office, het secretariaatsteam, afdeling verkoop, binnendienst en buitendienst, callcenters, zzp ‘ers en Directieleden.  Uit ervaring kan ik zeggen dat het voor mij een absolute uitdaging is om veranderingen in gang te zetten. De wijze hoe en het plan van aanpak pas ik toe met mijn behoorlijke praktijkervaring meer dan 7 jaar en al het geleerde tijdens de opleiding “Verandermangement.  Esther van Bronkhorst kan voor u veel betekenins geven aan verandering. Ons doel is dan ook de  juiste match voor uw organisatie en gaan voor mooie resultaten!

Met enthousiasme, trots en passie kunnen wij nu nog dichter bij de organisatie komen met betrekking tot het veranderproces.

 

 

 

 

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *