Trainingen

Telefoontraining en communicatietraining op maat gemaakt voor uw organisatie

Meer dan 14 jaar een begrip en meer dan 1.600 cursisten getraind

Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies is gespecialiseerd in het geven van maatwerk telefoon- en communicatietrainingen. Esther van Bronkhorst is een ervaren gecertificeerde professionele trainer en Co-actief coach die een stevige theoretische kennis combineert met meer dan 25 jaar praktijkervaring. Deze combinatie komt ook in de trainingen terug en in de waarderingen van de trainingen. Iedereen kan professioneel leren telefoneren en communiceren.

 

Reactie opdrachtgever en directeur

“ Nog steeds plukken wij de vruchten van de training die wij bij Esther gevolgd hebben. ‘Tailor made’, prikkelend en met een vleugje humor. Esther wist de medewerking en inzet van alle personen te bewerkstelligen. Inhoudelijk sterk en veel breder dan alleen de verwachte telefonische communicatie “.

 

Aanbod trainingen / cursussen op maat

* Incompany

* Telefoontrainingen

* Communicatietrainingen

* Verkooptrainingen

* Receptioniste- en balie trainingen

* Bediening telefooncentrale

* On the job

* Co-Active Coaching

* Coaching

Resultaatgericht

Alle trainingen kenmerken zich door een persoonlijke interactie tussen de cursist en de trainer. Daarnaast biedt iedere training of cursus ook voldoende gelegenheid om ervaringen met andere collega’s of cursisten uit te wisselen. De trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en theoretisch opgebouwd. Een passend plan van aanpak is mogelijk. Mogelijkheden om de maatwerktraining te realiseren zijn: in groepsverband zowel grote als kleine groepen en bijvoorbeeld individueel. Training en coaching on the job is ook mogelijk.

In een persoonlijk onderhoud met u kan onze trainer een passend maatwerkplan van aanpak aanbevelen. Het unieke van ons aanbod is dat Esther van Bronkhorst het traject met u zal doorlopen van A tot Z. Bovendien zal Esther van Bronkhorst de training zelf geven, ontwikkelen en verzorgen. Het spreekt voor zich dat de expertise en de ervaring volop aanwezig zijn om samen met u als opdrachtgever het maatwerk tot een succes te brengen.

 

Meer dan 14  jaar hoge waarderingen! Beoordelingen van cursisten deelname aan maatwerktrainingen in 2017

Gemiddelde cijfer voor de training: 8,7

Gemiddelde cijfer voor de trainer:  8,9

 

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze trainer Esther, info@vanbronkhorst.nl  of belt u met
072 5280884. Wij staan u graag te woord.

 

Foto: externe locatie in company
Auteur en teksten: Esther van Bronkhorst