Van Bronkhorst ontmoet topspeler Giovanni van Bronckhorst

Giovani en Esther
Geplaatst op Jul 26, 2010 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

* TELETEKST maandag 26 juli 2010, Voetbal kort
Giovanni van Bronkhorst heeft in de oefenwedstrijd Feyenoord-Real Mallorca (zondag 25 juli 2010) afscheid genomen als voetballer. De 35-jarige verdediger maakte na 44 minuten plaats voor Fer. Giovanni van Bronckhorst werd benoemd tot “Feyenoorder voor het leven”.

Bron: teletekst

* SPORT- maandag 26 juli 2010
Van Bronckhorst: “Dit is een moeilijke dag”, zei Van Bronckhorst. “Normaal ben ik vrij nuchter, maar met deze dag was ik al even bezig en ik was toch heel emotioneel. Het was raar, maar tegelijkertijd ook weer heel mooi om te eindigen waar je begonnen bent.” Van Bronckhorst stopt als voetballer, maar blijft aan Feyenoord verbonden. Hij gaat trachten zijn trainersdiploma te halen en gaat tegelijkertijd aan de slag bij de jeugd in Rotterdam-Zuid. Daarnaast blijft hij bij het eerste elftal betrokken en gaat hij de coach van Jong Oranje, Cor Post, assisteren.

Bron: Sport Noordhollands Dagblad

* ALKMAAR – dinsdag 6 juli 2010. Vandaag 6 juli halve finale en gaat het Nederlands elftal weer haar kwaliteiten op het voetbalveld laten zien. Giovanni van Bronckhorst zal vandaag ook wel weer deelnemen aan het resultaat van vandaag. Gefeliciteerd Giovannni van Bronckhorst en jouw team met de mooie overwinning. Want: “Voetballen doe je goed, als je weet hoe het moet!”.

* FINALE 11 juli 2010
Op naar de finale op zondag 11 juli 2010. Heel veel succes en go for it! Nederland is 2e van de wereld geworden. Zeker waar wij Nederlanders trots op zijn! Goed gedaan en er kan er maar 1 de winnaar zijn. Op naar het volgende toernooi.

Foto: John van Spaandonk. Maandag 9 november 2009, Na de wedstrijd AZ-Feyenoord die eindigde met 1-1 gelijkspel.

* ALKMAAR AZ-stadion, maandag 9 november 2009
Op 9 November ontmoeten Giovanni van Bronckhorst en Esther van Bronkhorst elkaar. Het is een uniek moment na de wedstrijd van AZ-Feyenoord om Giovanni persoonlijk te ontmoeten en te spreken. Zomaar voor de spelersbus van Feyenoord bij vertrek van de ploeg gebeurde het….. Van Bronckhorst en Van Bronkhorst ontmoeten elkaar op zondag 8 november na een spannende wedstrijd tegen Feyenoord. Het is altijd een wens geweest van Esther om een keertje met Giovanni op de foto te gaan. Het is geweldig dat wij dezelfde achternaam dragen, alleen schrijf je mijn achternaam zonder “c”. Overigens eindigde de wedstrijd met 1-1 een gelijkspel. Giovanni bedankt voor je sportieve actie!

Bron: auteur: Esther van Bronkhorst

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *