Onze klant: Roele De Vries wint Westfriesland Meerprijs 2010

Roele De Vries Westfriesland Meerprijs
Geplaatst op Feb 10, 2011 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Interview Esther van Bronkhorst in Alkmaar op Zondag

Eén naam wil Esther zeker noemen waar zij heeft getraind in 2006 en 2008: Roele De Vries Recycling in Wognum. Dit bedrijf won in 2011 De Westfriesland Méérprijs. In het juryrapport werd de inbreng van de bereikbaarheid vermeld. ‘’Ik glom natuurlijk van trots in de zaal”. Dit is “het aantoonbare bewijs” dat een training op maat bij Esther resulteert in blijvend resultaat.’

Bron: Alkmaar op Zondag 25 september 2011

Roele De Vries wint Westfriesland Meerprijs 2010

Op donderdag 10 februari 2011 nam Roele De Vries de Westfriese Ondernemersprijs in ontvangst. De onderneming ontving deze prijs, die wordt uitgereikt aan ondernemingen die daadwerkelijk méér te bieden hebben in en voor West-Friesland, vooral vanwege haar uitstekende prestaties en positie in de recycling-markt. De transparantie van het bedrijf werd als voorbeeld genoemd in het juryrapport.

Roele De Vries ziet zichzelf als een belangrijke spil in recycling, maar noemt het de grote verdienste van haar klanten, dat het bedrijf daarin succesvol is. Niet alleen ondernemers, gemeenten en andere organisaties, maar ook vrijwilligers van allerlei organisaties hebben vertrouwen in het bedrijf. Dat leidt tot klinkende recycling-cijfers: in 2010 werd bijvoorbeeld 105 miljoen kilo papier ingezameld. Dat betekent dat er een uitstoot van 90 miljoen kilo CO2 is vermeden, te vergelijken met bijna een half miljard autokilometers!

Roele De Vries opereert ook zelf zo groen mogelijk. De onderneming draait volledig op groene stroom, werkt met elektrische heftrucks en schone inzamelvoertuigen. Er wordt een gecertificeerd milieumanagementsysteem toegepast, de vrachtwagens rijden op de nieuwste generatie schone brandstof, waar mogelijk zelfs op plantaardige olie. De chauffeurs van Roele De Vries passen ‘het nieuwe rijden’ toe, wat ook allerlei besparingen oplevert. De strategische keuze voor groen en de slimme oplossingen die de onderneming samen met ondernemers in Westfriesland ontwikkelt, gaven de doorslag bij de jury van de Stichting Westfries Ondernemersgala. Directeur Hans van de Nes ziet de prijs als een kroon op het werk en op de keuze van de klanten.

Bron: website Roele De Vries

Foto van links naar rechts directie Roele De Vries en helemaal rechts Dieuwertje Blok, zij presenteerde de fantastische avond.

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *