Profiel

Meer dan 14 jaar een begrip en meer dan 1.600 cursisten getraind!

Missie

Het is mijn missie en passie om heel Nederland beter te leren telefoneren en haar cursisten op het hoogste niveau te brengen aan de telefoon en in de communicatie.

Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies is gespecialiseerd in het geven van telefoon- en communicatie trainingen op maat. Hierbij wordt een stevige dosis theoretische kennis gecombineerd met meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Wij zijn specialist in het verzorgen van resultaatgerichte maatwerk trainingen / opleidingen. De interactie en de persoonlijke aandacht tussen cursist en de ervaren trainer is optimaal. Esther van Bronkhorst stelt zich ten doel de (commerciële) klantvriendelijkheid van uw organisatie te verbeteren door het geven van in company op maat geschreven telefoon- en communicatietrainingen.

Uw medewerkers(sters) van telefoniste, secretaresse tot management en directie worden getraind op effectief veranderbaar menselijk gedrag met vooral duurzaam en direct blijvend resultaat. Esther van Bronkhorst is praktisch en vakkundig de specialist.

Sinds 2004 leiden wij de cursisten en deelnemers op naar een hoger niveau met absolute maatwerk in de breedste zin des woords. Alle trainingen die zijn ontwikkeld en gerealiseerd vanaf 2004 tot de dag van vandaag, zijn “maatwerk trainingen”. De ervaring en indeling van de groepen bestaan uit 1 tot 12 personen. Onze organisatie heeft sinds de oprichting in 2004 een continuiteit aan opdrachten en deze ook daarwerkelijk met positief resultaat uitgevoerd. Dit betekent dat uw medewerkers de beste en meeste ervaring en vakkundig advies krijgen van onze trainer en coach.

Dit maakt onze organisatie ZO UNIEK en uw organisatie zal hier zeker haar vruchten van gaan plukken.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met onze trainer en adviseur Esther van Bronkhorst

Met vriendelijke (telefoon-) groet,

Esther van Bronkhorst
Trainer, co-active coach, veranderadviseur en ervaringsdeskundige

Esther van Bronhorst Trainingen & Advies 12,5 jarig jubileum.

Esther van Bronhorst Trainingen & Advies 12,5 jarig jubileum. Maart 2017.

 

 

 

Auteur en teksten: Esther van Bronkhorst