Powercollege 100 behandelaars in de zorg

Powercollege Hoe sta ik een boze patient te woord?
Geplaatst op Okt 10, 2013 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Woensdag 9 oktober heeft onze trainer een powercollege geven aan 100 behandelaars uit de zorg in het oosten van het land.Juni 2013 ging de telefoon, met de vraag of ik een Masterclass kon geven aan behandelaars in de medische zorg. Uiteraard is dit mogelijk, antwoorde ik direct aan de dame aan de telefoon. Samen hebben wij het traject besproken en heb ik op kantoor een maatwerk sessie geschreven voor de medische zorg. Onderwerp: Hoe om te gaan met boze patiënten aan de telefoon?

Het omgaan met boze bellers is niet zo eenvoudig, blijkt tijdens de interactie powercollege van 9 oktober jl.. Met enthousiasme en de juiste vakkennis heb ik vele gezichten in de zaal kunnen trigeren. Trots sta ik voor de groep en draag ik de kennis over. De avond is met veel bewondering gevolgd en aan het eind van het college sprak iedereen uit: Inderdaad: “Telefoneren doe je goed, als je weet hoe het moet!”.

 

100 Behandelaars worden de kennis bijgebracht.

Powercollege gegeven door Esther van Bronkhorst aan 100 behandelaars uit de zorg.

 

Met een voldaan gevoel stapte ik in mijn bolide met een prachtige bos bloemen, ontvangen van de organisatie. Mijn hartelijke dank en op naar Alkmaar.

Esther van Bronkhorst

 

Esther van Bronhorst Trainingen & Advies

Na een powertraining weer 100 behandelaars een stuk van het vak communiceren en telefoneren bijgebracht.

 

Bloemen ontvangen van opdrachtgever

Als blijk van waardering bloemen ontvangen van de opdrachtgever.

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *