Mien Dobbelsteen en Esther van Bronkhorst

Mien en Esther
Geplaatst op Sep 28, 2005 | Geplaatst in  Media | Door Esther | Geen reacties

Carry Tefsen en Esther van Bronkhorst ontmoeten elkaar

Carry Tefsen en Esther van Bronkhorst ontmoeten elkaar

TV-uitzending RTL-4 zie onderaan deze pagina!

Voor Esther is er afgelopen zaterdag 5 mei 2007 een wens in vervulling gegaan. Carry Tefsen en Esther van Bronkhorst ontmoeten elkaar met de originele Mien Phones uit Zeg eens Aaa in Stadskanaal in het theater Geert Theis,  tijdens de try out van het toneelstuk: “Met de assistente van dokter van der Ploeg”, geschreven door Chiem van Houweninge & Marina de Vos.  Het is voor mij een uniek moment om Carry Tefsen in levende lijve te ontmoeten, te spreken en te zien spelen! Het toneelstuk is geweldig, bravo! Aldus Esther.


Esther van Bronkhorst eigenaar van
telefoons Mien Dobbelsteen uit de serie Zeg eens Aaa.

Afgelopen woensdag 27 september 2005 heeft Esther van Bronkhorst “de twee telefoons” waarmee Mien Dobbelsteen in de serie Zeg eens Aaa belde, in bezit gekregen. “Deze twee telefoons” vertegenwoordigen een stukje vaderlandse telefoongeschiedenis. Het is fantastisch dat de cursisten tijdens een telefoontraining kunnen oefenen met de twee beroemdste telefoons van Nederland.

“Alkmaarse trotse eigenaresse Mien-phones”

 

Veiling

Esther van Bronkhorst, specialist in telefoontraining (-en) en communicatietraining (-en) wist de twee originele telefoons uit “Zeg eens Aaa” te bemachtigen. De telefoons worden gebruikt tijdens telefoontrainingen van Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies (www.vanbronkhorst.nl) Iedereen die een telefoontraining bij mij volgt, oefent tijdens de training op de gebruikte Mien-phones.
“Het is toch heel erg leuk dat ik tijdens de trainingen aan de hand van de bekende toestellen kan laten zien: zoals Mien het deed, moet het dus niet”. Want, “Telefoneren doe je goed, als je weet hoe het moet”.
Bron: Alkmaar op zondag

(Mien nam altijd de telefoon op met: “Met de assistente van dokter van der Ploeeeeggggg!”.)

 

Alkmaarse trotse bezitter “Zeg ‘ns Aa-telefoon”

Van de week vroegen we ons af wie de gelukkige nieuwe eigenaar zou worden van de telefoon van Mien Dobbelsteen uit “Zeg ‘ns Aa”. Het ding zou samen met talloze andere rekwisieten uit televisieseries in Studio 21 in het Media Park in Hilversum worden geveild. Esther van Bronkhorst uit Alkmaar is het geworden. Zij mag zich nu de trotse bezitter noemen van de Mien-phone!.
Bron: De Telegraaf

Rubriek: Gesprek van de Dag

“De twee beroemde telefoons van Mien Dobbelsteen uit Zeg ‘ns Aaa – eentje met roze stof bekleed uit de slaapkamer van Mien en Koos, de ander uit de huiskamer van dokter Van der Ploeg – werden voor 240 EURO in de wacht gesleept door Esther van Bronkhorst, specialist in telefoontrainingen. “Het is toch hartstikke leuk dat ik tijdens mijn trainingen aan de hand van die toestellen kan laten zien: zoals Mien het deed, moet het dus niet.”
Bron: Noordhollands Dagblad, Alkmaarsche Courant

Beroemde televisierekwisieten geveild

Er is al veel over gezegd en geschreven, maar vandaag gingen ze echt onder de hamer: de decorstukken uit oude Nederlandse tv-series.

De rekwisieten stonden eigenlijk alleen nog maar stof te verzamelen bij United Decor, het vroegere NOB.
En dus werden ze geveild. Vandaag kon iedereen bieden op de stoel van Mies Bouwman, de telefoon uit zeg eens Aaa of het originele Swiebertje-servies.
Bron: 4 in het land

 

TV uitzending op woensdag 28 september 2005

Esther van Bronkhorst was te zien in het televisieprogramma 4 in het land op rtl4.rnDe tv-uitzending is te zien via de volgende link:
Klik eerst op de link tv-uitzending en vervolgens op “veiling”.
de tv-uitzending. 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *