Maatschappelijk betrokken bij Peuterspeelzaal

Ellen Jorna en Esther van Bronkhorst hebben en match
Geplaatst op Feb 08, 2012 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Op donderdag 4 november 2010 organiseerde Stichting de Waaier wederom de Beursvloer in de Grote Kerk in Alkmaar. De Stichting Peuterspeelzalen Heiloo, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waren aanwezig. Ellen Jorna, de coördinator en Maartje Burgering werden bij aankomst gelijk enthousiast. Wat een uitdaging om een match te maken met een organisatie.

We kwamen in contact met Esther van Bronkhorst, van Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies. De Alkmaarse is al meer dan 7 jaar ondernemer in hart en nieren. Zij was direct bereidt om ons te adviseren, met adviezen en welke meldtekst past bij onze organisatie en het inspreken van ons antwoordapparaat. Dezelfde week kwam Esther naar onze peuterspeelzaal de Teddybeer in Heiloo.

Als snel kwamen we gezamenlijk tot de juiste meldtekst. Vervolgens heeft Esther de meldtekst ingesproken zodat de Stichting Peuterspeelzalen Heiloo vanaf dat moment een professionele uitstraling heeft gekregen bij het niet aan kunnen nemen van de telefoon.

Wij treffen elkaar zeker weer bij de volgende beursvloer in 2012. Deze keer in het AZ Stadion in Alkmaar.

 

“Wij zijn op nog meer fronten maatschappelijk betrokken”

Lees hier onder nog meer nieuws inzake het maatschappelijk betrokken ondernemen waar onze organisatie haar tijd en energie aan besteed zijn onder andere:

Kim van Es van VCA:
‘Vanwege verhuizing en organizing heeft Esther van Bronkhorst de ordners aan ons geschonken. We konden ze als vrijwilligerscentrale Alkmaar goed gebruiken!’ Esther en Kim hebben elkaar ontmoet tijdens de afgelopen beursvloer waar
een zeer geslaagde match uit naar voren is gekomen. Positief om te zien dat er ook na de beursvloer goede contacten blijven bestaan.

Met vriendelijke groet,

Kim van Es  Projectmedewerker
Vrijwilligerscentrale Alkmaar

 

ALKMAAR – donderdag 22 juli 2010.
Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies schonk donderdag 22 juli 2010 een whiteboard aan Vrijwilligerscentrale Alkmaar e.o. (VCA). Na hun eerste ontmoeting tijdens de beursvloer in 2008 is er nog regelmatig contact geweest tussen beide partijen. Onlangs is Esther van Bronkhorst met haar gelijknamige bureau verhuisd. Bij een verhuizing zijn er altijd zaken die overbodig raken. Aangezien VCA e.o. het whiteboard goed kon gebruiken, hebben beiden elkaar via de Waaier weer opnieuw gevonden.

Auteur: Kim van Es van de Vrijwilligerscentrale Alkmaar.

 

ALKMAAR – De organisatie Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies uit Alkmaar heeft 24 september samen met haar relaties haar vijfjarig jubileum met succes gevierd. Een aantal sprekers met een interessant en goed verhaal was aanwezig en de vijfhonderdste getrainde cursist is in het zonnetje gezet tijdens deze avond. Een bos bloemen ontvangen of Spieren voor Spieren financieel ondersteunen: daar heeft Esther niet lang over na hoeven denken. Tijdens de receptie hebben de genodigden totaal vijfhonderd euro gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

Bron: Alkmaars Nieuwsblad, 4 november 2009

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *