Interview in Status, 2 dagen testpilote.

1b64fe2 - kopie
Geplaatst op Okt 28, 2010 | Geplaatst in  Media | Door Esther | Geen reacties

Krijg even vleugels, dat gaat wel erg snel. Wat een power.

Dag 1
Na een hartelijk ontvangst door de receptioniste word ik te woord gestaan door de PR manager van Hyundai Nederland. Na een korte uitleg stap ik in de splinternieuwe zwarte Hyundai ix35. Een druk op de knop en de auto start. Het is een automaat, nog nooit mee gereden dat is dus best even wennen. Al om kwart voor tien in de ochtend zoef ik met de bolide over de snelweg van  Sassenheim richting Alkmaar. Met 25 graden buiten en een glazen schuifdak, weet ik het wel, lekker open dat dak. Toch wel warm dus toch maar weer dicht en de airco aan. Met mijn handen aan het stuur ga ik op verkenning. Waar is dit voor, waar is dat voor? Ik kijk mijn ogen uit. Deze Hyundai is luxe, voorzien van leer, glazen elektrisch schuifdak en hij staat vrij hoog op zijn poten. Af en toe mag ik zelfs even voor in het verkeer. Zou het komen door de auto, of maakt het heerlijke weer mijn medeweggebruikers vriendelijker, toleranter? De stoelen zitten perfect, sportief en comfortabel

Auteur test: Esther van Bronkhorst
Lees het verslag van de testrit met de Hyundai IX35 en klik op onderstaande link.

Status Esther van Bronkhorst

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *