Ieder mens is uniek. Waarom uw training & persoonlijke coaching niet?

Trainer interactief met flipover
Geplaatst op Dec 14, 2011 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Geen mens is hetzelfde. Ook dat merkt, voelt en ervaart onze trainer in dit jaar 2011  tijdens de trajecten waar zij diverse plumage van personen meemaakt. Esther: “iedereen is verschillend in alle lagen van het bedrijfsleven. Of je nu een lagerbetaalde baan hebt, een hoger betaalde baan of ergens tussen in. Samen ben je absoluut sterk met professioneel maatwerk. Samen hoor je een professionele en representatieve uitstraling te tonen in houding en gedrag. Onze organisatie maakt en ontwikkelt een breed scala aan in company trainingen op maat. Maatwerk is uniek voor een uniek persoon of een uniek team”. De beste resultaten komen tot uiting bij het volgen van een maatwerktraject bij Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies. Dit is absoluut zeker bewezen door onze organisatie.  Sinds 2004 heeft onze trainer haar eigen ontwikkelde methodes van de maatwerk trainingen in het bedrijfsleven neergezet. Met trots vermelden wij dat meer dan 788 cursisten een maatwerk training hebben gevolgd met professioneel en vooral blijvend resultaat.

 

Hoge waarderingen! Beoordelingen van cursisten deelname aan maatwerktrainingen in 2011

Gemiddelde cijfer voor de training: 8,5

Gemiddelde cijfer voor de trainer:  8,9

 

Enkele reacties van cursisten 2011

* Ik heb veel aan de cursus  gehad en het klinkt misschien raar, maar ik heb meer zelfvertrouwen als ik de telefoon opneem.

* Mijn complimenten, van mij krijg je een welverdiende 10!

* Super dat we onze eigen verkoopstragie hebben kunnen vinden. Het is geweldig dat het op maat is en goed “past”. Een trainer met een positieve insteek, juiste vakkennis en vol enthousiasme!

 

Op naar het nieuwe jaar 2012

Het nieuwe jaar 2012 brengt weer nieuwe veranderingen met zich mee. “Change”. Onze trainer en oprichtster heeft er alle vertrouwen in dat nog meer bedrijven gaan ontdekken dat trainen, opleiden en coachen de sleutel is om de deur te openen naar het succes samen met de medewerkers van uw organisatie. Wij richten ons op 1 doel en dat is: “Samen op naar een mooi en succesvol 2012”.

 

Bij onze organisatie investereert u op maat met positief blijvend resultaat.

Voor meer informatie: pak de telefoon en bel met onze trainer Esther van Bronkhorst telefoonnummer;  072 5280884. Zij staat u graag te woord.  U mag natuurlijk ook een e-mailbericht sturen naar esther@vanbronkhorst.nl

Auteur en teksten: Esther van Bronkhorst
Foto: Jurgen Dott

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *