Hospitality training en coaching op maat

Hospitality training en coaching op maat
Geplaatst op Mei 25, 2018 | Geplaatst in  Media, Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Wist u dat wij ook Hospitality trajecten op maat voor uw organisatie ontwikkelen?

Hospitality opleiding en coaching op maat is bij mijn bureau op het lijf geschreven. Meer dan 13 jaar zijn wij actief in het hele land. Op dit moment ben ik actief met een aantal dames om hen op een hoger niveau te krijgen in de communicatie en face tot face. Wist u dat uw gastvrouw / receptioniste de eerste indruk niet meer over kan doen? Daarom ook moet de eerste indruk top zijn. Een 9 +. Met zo’n lach wil ik ook dat de bezoekers worden ontvangen! Is dan het antwoord als ik in gesprek ga met de opdrachtgever!

De dames van het huidige team van een Hoogheemraadschap zijn razend enthousiast en zijn volop in beweging. Zaken opleggen kan niet zomaar daar hebben mensen tijd voor nodig om na de uitleg in beweging te gaan. Esther: Ik vind het geweldig om de dames te zien groeien in houding en gedrag. Daar doe ik het voor en zeker niet voor minder. Het moet gewoon TOP zijn! Altijd van het begin van het ontvangst van de bezoeker tot dat hij de deur uit is. Sterker nog bij de slagboom geeft de gastvrouw ook nog even aandacht, weliswaar door de telefoon.Want deze is nog steeds anno 2018 onmisbaar! Dit zal altijd blijven.

Trots, een fijn gevoel en passie zijn de ingredi├źnten die nodig zijn als trainer en coach om het maatwerk wat ik persoonlijk ontwikkel voor de organisatie en haar mensen tot een succes te brengen. Alles eruit halen wat erin zit. Daar ga ik voor!

Ook interesse? neem dan gewoon contact met mij info@vanbronkhorst.nl of 072 5280884. U bent uiteraard ook welkom op onze website Hospitality op maat met blijvend resultaat Tot ziens of tot aan de telefoon. Fijn (zonnig) weekend allemaal.

Esther van Bronkhorst, Trainer, coach, adviseur sinds 2004
en meer dan 1600 cursisten opgeleid tot professionals in de communicatie en aan de telefoon.

Geen reacties