Hoge waarderingen 2012 van cursisten

Waarderingen cursisten hoog een 8,5 voor de training
Geplaatst op Jan 02, 2013 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Het jaar 2012 zijn de beoordelingen voor onze maatwerk trainingen, de persoonlijke coaching en voor de wijze van lesgeven van onze trainer wederom zeer hoog.

 

Gemiddelde beoordeling voor de training en coaching een 8,5

Gemiddelde beoordeling voor de trainer een 8,8

 

De beoordelingen zijn gegeven door de cursisten die de training en of coaching in zijn geheel hebben afgerond in het hele jaar 2012. Onze organisatie is trots op dit zeer positief behaalde resultaat.

 

Beoordelingen en waarderingen van cursisten

Esther van Bronkhorst: “Het is fantastisch dat ook in deze tijden, waarbij veranderprocessen niet zo eenvoudig zijn, de cursisten de adviezen op maat tijdens de training goed oppakken en vooral vasthouden.

 

Reactie trainer en coach

Ik merk, hoor en voel dat de cursisten en opdrachtgever mij in vertrouwen nemen, waardoor wij samen aan blijvende en passende resultaten komen. En hier gaat het tenslotte om”.

 

Het succes

De trainer brengt de lesstof van de training over met al haar ervaring van de afgelopen kleine 30  jaar. Het is haar bagage en de wijze van lesgeven die de cursist in beweging brengt. De  inhoud van de training, de uitleg, de betrokkenheid van de trainer en de smeuiige theorie sluiten goed aan op de praktijk. Het maatwerk maakt het compleet. Met trots vertellen wij u dat onze trainer sinds 2004 de maatwerkspecialist is van Alkmaar en verre omgeving. Plezier en passie zijn de elementen die absoluut aanwezig zijn.

 

Trainingen 2013 tot positief resultaat brengen

Onze trainer is al weer volop aan aan de slag met de al ingeplande trainingen voor dit nieuwe jaar 2013. Wij werken er volop aan en wensen dan ook samen met u als opdrachtgever en alle cursisten er een fantastisch jaar van te gaan maken.

 

Wij staan u graag te woord

Uw mederwerkers op een hoger niveau brengen aan de telefoon en in de communicatie? Spreekt u dit aan? Pak de telefoon en bel met ons voor een vrijblijvend gesprek. Ons telefoonnummer is 072 5280884. Mailen mag natuurlijk ook esther@vanbronkhorst.nl

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *