Wederom hoge beoordelingen voor trainingen

Boeken breed wk
Geplaatst op Aug 27, 2012 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Tussenstand 1e half jaar 2012

Het eerste half jaar van 2012 zijn de beoordelingen voor onze maatwerk trainingen, de persoonlijke coaching en voor de wijze van lesgeven van onze trainer zeer hoog.

Gemiddelde beoordeling voor de training en coaching een 8,5

Gemiddelde beoordeling voor de trainer een 8,7

 

De beoordelingen zijn gegeven door de cursisten die de training en of coaching in zijn geheel hebben afgerond. Onze organisatie is trots op dit zeer positief behaalde resultaat. Onze trainer Esther van Bronkhorst: “Het is fantastisch dat ook in deze tijden, waarbij veranderprocessen niet zo eenvoudig zijn, de cursisten de adviezen op maat tijdens de training goed oppakken. Ik merk, hoor en voel dat de cursisten en opdrachtgever mij in vertrouwen nemen, waardoor wij samen aan blijvende en passende resultaten komen. En hier gaat het tenslotte om”.

De inhoud van de training, de uitleg en betrokkenheid van de trainer en de smeuiige theorie sluiten goed aan op de praktijk. Onze trainer is sinds 2004 de maatwerkspecialist van Alkmaar en verre omgeving.

Heeft u interesse? Pak de telefoon en belt u met ons voor een vrijblijvend gesprek. Ons telefoonnummer is 072 5280884. Mailen mag natuurlijk ook esther@vanbronkhorst.nl

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *