Fijne Kerstdagen en een super 2015

Esther van Bronkhorst wenst alle klanten en cursisten een fijn Kerstfeest en een super 2015.
Geplaatst op Dec 23, 2014 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

Esther van Bronkhorst wenst u en uw naasten een fijn Kerstfeest met een supergoed 2015 zowel zakelijk als privé. Een jaar is zo weer voorbij, daar sta je weer bij stil aan het eind van het jaar. Alle klanten en cursisten wil ik hartelijk danken voor het fijne jaar. Want zonder mijn ambassadeurs kom ik er ook niet. Dit jaar bestaat mijn bedrijf 10 jaar. Deze 10 jaar zijn voorbij gevlogen. Ze zeggen wel eens als de tijd snel gaat betekent dat het goed gaat. Een moment om bij stil te staan is zeker deze dagen. Dat doe ik dan ook ten volle.

Voor iedereen een gelukkig 2015 en dat de economie maar een boost mag gaan krijgen is mijn grootste wens voor alle bedrijven en medewerkers in Nederland.

Fijne dagen,

Esther van Bronkhorst

Geen reacties