Echte samenwerking leidt tot resultaat!

krantenartikel-foto
Geplaatst op Nov 29, 2011 | Geplaatst in  Media | Door Esther | Geen reacties

PR Campagne

Na een zeer prettige en effectieve samenwerking tussen Esther van Bronkhorst Trainingen & advies en NH-Websites hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en onze samenwerking ook tot uiting te brengen in een krantenartikel. Op zondag 27 november stond NH-Websites samen met Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies met een hele pagina in Alkmaar op Zondag: Echte samenwerking leidt tot resultaat!

 

Esther over NH-Websites

NH-Websites maakt deel uit van Dynadata, al meer dan 20 jaar de maatwerkspecialist in de regio. NH-Websites is een jonge dynamische organisatie die haar ambitieuze doelen nastreeft en ook zeker waarmaakt. Dat heb ik ondervonden met mijn toch wel bijzondere brede opdracht. Een interactieve website maken op het lijf geschreven van mijn organisatie met haar diverse aanvullende diensten. De eerste indruk van een bedrijf vindt u onder andere op de google-machine. De website van NH-Websites sprak mij bijzonder aan. www.nh-websites.nl

 

Martijn over Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies

Voor ons team zijn we op zoek gegaan naar een ervaren trainer en adviseur die ons verder kan helpen om te professionaliseren. Al snel kwamen we bij Esther uit. Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies is meer dan 7 jaar gespecialiseerd – in het ontwikkelen en geven van – in company maatwerk telefoon- en communicatietrainingen. Tevens geeft zij 1 op 1 coaching.  Na een overtuigend gesprek zijn we met Esther in zee gegaan en dat hebben we geweten! De hoeveelheid tijd en energie die  Esther in haar klanten steekt is ongekend en werkt aanstekelijk.  Meer informatie ??

Lees hier het gehele artikel >

Martijn Verwer en Esther van Bronkhorst: Business to business en samen sterk met ECHT maatwerk!
Fotografie: Jürgen Dott

 

Vervolg ……….

Samenwerking stuwt bedrijven naar een hoger niveau

Dynadata en Esther van Bronkhorst hebben elkaar gevonden.

Na een geweldig eerste artikel in Alkmaar op Zondag op 27 november staan NH-Websites en Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies opnieuw  in Alkmaar op Zondag met een interview. In het interview is onder ander te lezen hoe de samenwerking is ontstaan. En hoe houden beide partijen dit zo goed in stand.

NH-Websites heeft in 2010 en 2011 een maatwerktraining gevolgd bij Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies. Iedereen van het Dynadata- en NH-Websites team is dan ook met trots geslaagd. NH Websites heeft groen licht gekregen van Esther van Bronkhorst voor het bouwen van een interactieve website. De website is inmiddels een aantal weken online. Mede hierdoor zijn de banden zo sterk gegroeid dat beide partijen ECHT gaan voor gezamenlijk resultaat.

In onderstaand krantenartikel wordt het nog eens extra duidelijk dat “Echte samenwerking leidt tot resultaat!”

lees het interview in Alkmaar op Zondag van 4 december 2011

 

 

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *