Coaching

Verandering

Als we kiezen voor verandering, dan is een personal coach één van de beste investeringen voor de toekomst. Of het nu gaat om de etiquette, uitstraling of onzekerheid. Onze trainer en coach kan uw medewerker op het niveau brengen waar zij of hij naar toe wil groeien. Zowel in de communicatie als aan de telefoon is het coachen van de medewerker mogelijk. Vaak loopt men tegen vastgeroeste patronen aan. Uiteindelijk wilt u als opdrachtgever het beste uit uw personeel halen. Een persoonlijk 1 op 1 traject levert zeker voor de medewerker meerwaarde op. De medewerker communiceert zelfverzekerd en doortastend na het volgen van een maatwerk traject. Onze trainer kan uw medewerker ondersteunen in het coachingsproces. ” De verdere ontwikkeling van uw medewerker, zowel aan de telefoon met de telefoongesprekken als face tot face,  zal leiden naar de weg van succes”, dat is mijn missie, aldus onze trainer.

 

Effectief en met positief resultaat

Onze trainer is zeer gedreven om het beste en het uiterste uit uw medewerker te halen. Dit blijkt uit de vele ervaringen met de medewerkers. Het juiste inlevingsvermogen en de juiste match is door onze trainer zo gemaakt. De medewerker gaat een prachtig traject in met veel veranderprocessen, de juiste te bewandelen weg en ziet de siuatie tijdens en zeker na het traject heel anders. Er zijn mogelijkheden om on the job te coachen. Deze coaching is geschikt voor een ieder die vastloopt in werkprocessen en niet weet hoe het hoort of moet. De doelgroepen zijn onder andere: managers, telefonistes, secretaresses, herintreders. Iedereen is welkom!!

 

Reacties van cursisten


Maatwerktraject coaching on the job

Voorinformatie
Tijdens dit traject zijn de medewerkers 1-op-1 gecoacht op hun gedrag en wijze van communiceren aan de telefoon naar de klanten toe. “Het fijne en veilige is dat  het persoonlijk is en onze trainer Esther ons al kent van het maatwerktraject, de trainingsdag van vorig jaar”.

Reactie 1e cursist:
De coaching on the job en het beluisteren van mijn eigen gesprekken is leerzaam. Het geleerde tijdens de training van ruim een jaar geleden komt weer aan de orde. Het is goed om te doen want mijn eigen praktijk is altijd leerzaam.

Reactie 2e cursist:
Het is fijn dat het in een ongedwongen sfeer plaatvond. Ik heb geleerd tijdens de persoonlijke coaching om professioneel te blijven en mijn persoonlijke leerdoelen aan te scherpen.

Reactie 3e cursist:
Voor mij persoonlijk is de 1-op-1 coaching leerzaam want je leert tenslotte nog elke dag.
De aanbevelingen zijn goed bruikbaar.
De training is zeer positief opgezet.
Het is goed dat ik mezelf nu een keer kon horen en hoe dat overkomt op anderen.

 

* Maatwerktraject 1 op 1 traject

De telefoontraining en coaching heb ik ervaren al zeer interessant maar vooral duidelijk. Het persoonlijke 1 op 1-contact heeft er gezorgd dat ik de cursus als leuk en makkelijk heb ervaren. Mede hierdoor was het makkelijk voor mij om alles te leren.  Ik heb hier verder veel aan gehad en kan onze klanten nu beter te woord staan zowel aan de telefoon als aan de balie.

Met vriendelijke groet,  medewerker

 

*  Reactie maatwerktraject 1 op 1

* Veel aandacht en maatwerk.
* Alle informatie was meer dan verwacht.
* Ik vond het prettig dat het persoonlijk was.
* Ik heb geen advies maar een dikke compliment voor de persoonlijke aandacht.

Dank je wel, Esther.

 

Ons aanbod

1 op 1 coaching. In een maatwerktraject kan een dergelijk traject gerealiseerd worden.
Observatie on the job
Coaching on the job
Coaching in zowel de telefonie als de communicatie per persoon.
Coaching ten behoeve van de persoonlijke omgangsnormen
Toesteltraining on the job en coaching. Mogelijk in het Nederlands en Engels.

 

Informatie

Heeft u vragen of een specifieke case?  Onze trainer is de maatwerk specialist. Voor meer informatie over Coaching 1 op 1 neemt u dan contact op met onze gecertificeerde opgeleide coach esther@vanbronkhorst.nl of belt u met 072 5280884.

 

Foto: Fotomel
Auteur en teksten: Esther van Bronkhorst