Co-Active coaching

Wat houdt Co-Active coaching in?

Als we kiezen voor verandering, dan is een personal coach één van de beste investeringen voor de toekomst. Co-Actief coachen gaat uit van de kracht van de coachingsrelatie, niet zozeer de kracht van de coach. Vaardigheden als luisteren en intuïtie zijn daarbij essentieel. Het commitment van cliënten aan persoonlijke doelen is heel sterk doordat ze zelf hun waarden en doelen formuleren en zelf het antwoord vinden op hun vraag. Daarmee vergroten ze hun kansen op succes.

 

Baanbrekend

Co-actief coachen is baanbrekend op het gebied van coachen. Het dringt door tot de kern van het coachingsproces en stelt de coachee in staat de ware kracht van de persoon te ontdekken en verder te kunnen ontwikkelen. Een Co-Active Coachingstraject levert aantoonbare toegevoegde waarde op aan de persoon die het traject volgt. Het is een echte ware eye-opener! Onze trainer is zeer gedreven om het beste en uiterste uit de coachee te halen. Dit blijkt uit de vele ervaringen met opdrachtgevers. Het juiste inlevingsvermogen en de juiste match is door onze trainer zo gemaakt. De coachee gaat een prachtig traject in met veel veranderprocessen, de juiste te bewandelen weg en ziet de siuatie tijdens en zeker na het traject heel anders. Voor een ieder een advies en raadzaam die tegen zaken en of problematieken in de communicatie aanloopt of het nu privé of zakelijk is. Managers, telefonisten, vutters of herintreders, iedereen is welkom!

 

Reacties van cursisten

* Fijn dat het persoonlijk is. Esther geeft duidelijke uitleg, is goed voorbereid en de duur is goed.

* Ik vond het prettig dat het op jezelf gericht is. En het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd  goed naar mezelf te luisteren en bij mijzelf te blijven.

* Het is goed dat vooral het positieve op de voorgrond staat. Je kunt het! Van mij krijg je een 9.

* Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het was goed dat het 1 op 1 was. Voor de trainer een 9,5.

 

Reactie coach Esther van Bronkhorst

Het is heerlijk en heel fijn te zien dat een ieder kan groeien in haar of zijn ontwikkeling. Er liggen hier duidelijk meer kansen om als werkgever of als particulier te investeren met als resultaat het beste uit de werknemer of jezelf te halen. 1 op 1 Coaching is resultaatgericht en het werkt ECHT. Samen met de coachee naar effectief resultaat.

 

Contact

Voor meer informatie over Co-Active Coaching neemt u dan contact op met onze gecertificeerde opgeleide Co-Active-coach Esther via info@vanbronkhorst.nl of belt u met 072 5280884.

Co-active coaching met diepe uitleg

Foto: Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies
Auteur en teksten: Esther van Bronkhorst