Beursvloer Alkmaar met 510 matches succesvol

Rode Kruis en Esther van Bronkhorst doen zaken met elkaar.
Geplaatst op Okt 18, 2012 | Geplaatst in  Nieuws | Door Esther | Geen reacties

In het AZ stadion kwamen partijen, de ondernemers en onder andere Stichtingen bij elkaar om elkaar diensten of producten te geven. Na een hartelijk ontvangst van de scholieren die de zaken goed op de rails hadden kwam ik binnen in de zaal. Men is met grote getale op komen dagen. De Burgemeesters waren aan het woord. Gertjan Verbeek trainer en coach van voetbalclub AZ opende de Beursvloer met een klap op de gong.

Na een ronde gedaan te hebben, had onze trainer al een eerste match te pakken, met een Scoutinggroep uit Alkmaar. Een tweede match volgende met het Rode Kruis. Alle partijen zijn blij te zien op de foto’s.De notaris maakte bekend dat er ongekend hoog is gescoord. Totaal zijn er 510 matches gemaakt. Een geweldig resultaat voor ons Alkmaar en De Waaier, die dit prachtige initiatief organiseert.

Esther van Bronkhorst: “Op naar de uitvoering van de matches. Met leuke partijen ga ik samen met hen aan de slag. Ik vind het een heel goed initiatief dat je ook als ondernemer bijdraagt aan het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Alkmaar en omgeving. Mijn motto is altijd: ‘SAMEN STERK“.

Rode Kruis en Esther van Bronkhorst doen zaken met elkaar.

Match met Het Rode Kruis.

 

Gertjan Verbeek opent de Beursvloer 2012

 

 

 

 

 

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *